Promotii

Filicori Zecchini
Franciza

               Din pasiune pentru cafea, Filicori Zecchini doreste sa ofere experienta unui espresso savurat intr-o atmosfera unde creativitatea italiana se imbina cu flexibilitatea unui spatiu modern si inovativ.

Conceptul francizei Filicori Zecchini ofera clientilor un spatiu atractiv si elegant dar în acelasi timp functional care sa te introduca in atmosfera cafenelelor italiene unde savurarea cafelei este un adevarat ritual.

O afacere in regim de franciza, Filicori Zecchini are o multime de avantaje -  de la planul de afaceri pana la investitii în marketing si comunicare, franciza îti asigura baza de la care poti porni cu succes in lumea afacerilor.

Potentialul de business ramane crescut iar cu o investitie minima si un spatiu minim necesar de 80m²-120m² dezvoltarea afacerii este garantata.

Horeca Expert este alaturi de partenerii sai oferind asistenta in dezvoltarea designului unei locatii Filicori Zecchini, punand la dispozitia beneficiarului francizei o echipa de arhitecti si designeri de interioare. 

În Romania au fost deja inaugurate 6 cafenele în franciza  în unele dintre cele mai importante orase: Constanta, Bucuresti, Ploiesti si Iasi. Si pentru ca succesul si aprecierea clientilor nu au intarziat sa apara, extinderea cafenelelor Filicori Zecchini este în plina desfasurare.

Proiectele viitoare includ inaugurarea a noi cafenele în orasele: Brasov, Timisoara, Cluj si  Sibiu.